NT vystytojų pasiūlymai naujiems butams – kas dominuoja rinkoje?

Augantis privačių būstų poreikis kelia griežtėjančius reikalavimus NT rinkai. Pasiūlymai naujiems butams orientuoti į individualius klientų lūkesčius, didžiausią dėmesį skiriant miesto ritmo ir harmoningos ramybės dermei. Privačių daugiabučių paklausa ypatingai auga didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Tiesa, pirkėjai vis daugiau dėmesio skiria kokybei, todėl tik įsigyti „lubas virš galvos“ nebepakanka.

Svarbiausia – gyvenamasis mikrorajonas

Vertindami būstus, pirkėjai didžiausią palankumą rodo gyvenamajam mikrorajonui. Gyvenimas didmiestyje neatsiejamas nuo ilgų kelionių ir transporto spūsčių, todėl tinkamo mikrorajono pasirinkimas gali gerokai sumažinti kasdienių rūpesčių bagažą. Siūlome rinktis rajoną, iš kurio nesunkiai pasiektumėte darbovietę, vaikų darželį ar mokyklą. Būtina pagalvoti apie galimybę susisiekti su prekybos centrais, maisto parduotuvėmis, pramogų vietomis (pvz., kino teatru). Įvertinkite galimybę keliauti tiek viešuoju, tiek privačiu transportu.

Saugumas ir patogumas

Naujo buto įrengimasVertinant mikrorajoną, būtina pagalvoti ir apie jo saugumą. Turite būti tikri, kad nejausite diskomforto grįžę vakare po darbo ir nebijosite dėl daugiabučių kieme žaidžiančių vaikų saugumo. Šiuo atveju verta rinktis naujos statybos projektus, kurių investicijos skirtos draugiškos ir saugios aplinkos kūrimui. Paprastai tokie namai turi rakinamus vidinius kiemus, kuriuose patogiai jausitės tiek jūs, tiek jūsų vaikai (čia įrengiamos lavinančios vaikų žaidimų aikštelės, yra lauko treniruokliai, poilsio vietos ir pan.). Be to, paprastai teritorijos stebimos vaizdo kameromis, įėjimus saugo rakinamos laiptinės, automobiliai paliekami privačiose stovėjimo aikštelėse.

Statybiniai sprendimai

Toliau skaityti „NT vystytojų pasiūlymai naujiems butams – kas dominuoja rinkoje?”

Ką daryti, kad telefonas veiktų greičiau?

Įsigijus naują išmanųjį telefoną, jaučiamės nepakartojamai: nenudėvėti kampai, nesubraižytas ekranas, gausybė naujų funkcijų ir, svarbiausia, puikus greitis, nesukeliantis jokių trikdžių naudojantis prietaisu. Deja, anksčiau ar vėliau ši pasaka baigiasi… Su laiku telefonai apkraunami įvairia medžiaga ir programomis, kurios užima atmintį, turinčią įtakos įrenginio spartumui. Tačiau nemanykite, kad sulėtėję mobilieji telefonai niekada nebebus toks pat, kaip pačioje pradžioje. Vadovaujantis keletu patarimų ir atliekant namų darbus, kurie užims vos keletą minučių jūsų brangaus laiko, savo telefono greitį ir puikų veikimą išlaikysite maksimaliai ilgai ir jums nereikės vargintis dėl nuolat stringančio, lėtai veikiančio išmaniojo įrenginio. Kokie jie?

Perkrovimas

Telefono greitaveikaJei staiga nė iš šio, nė iš to telefonas pradėjo veikti itin lėtai, nepulkite į paniką ir nemanykite, kad jį reikia keisti nauju. Gali būti, kad telefoną užteks tiesiog perkrauti. Kaip tai padaryti? Išjunkite įrenginį ir jį vėl įjunkite. Nors šis patarimas ir itin paprastas, labai dažnais atvejais perkrovimas suveikia ir padeda sugrąžinti įprastą prietaiso veikimą.

Toliau skaityti „Ką daryti, kad telefonas veiktų greičiau?”