Vakuuminių siurblių panaudojimas

Šiuo metu vakuumo siurbliai ar sraigtiniai kompresoriai naudojami įvairiems darbams atlikti. Jų dėka daugelį darbų žmogus gali atlikti ne tik paprasčiau ir efektyviau, bet ir greičiau. Kokios jų panaudojimo galimybės?

Ar žinojote, kad transporto priemonėse yra naudojamas vakuumo siurblys? Taip yra, nes kolektoriuose reikia sukurti vakuumo įsiurbimo jėgą, tai padaryti galima tik panaudojant tokį siurblį. Kad būtų paprasčiau suprasti apie ką kalbama, reikia pasakyti, kad tokią sistemą turi tie automobilių varikliai, kurie turi tiesioginį kuro įpurškimą. Taip pat tie, kuriuose yra turbokompresoriai ar kintamas dujų paskirstymas.

Siurbliai ir kompresoriaiTaip pat vakuuminis siurblys panaudojamas ir tokiu atveju, kai reikalingas darbų atlikimas su tam tikrai įrankiais. Pavyzdžiui, vakuumas padeda dirbant su pneumatiniais įrankiais tokiais, kaip turbokompresorius, stabdžių stiprintuvas, EGR vožtuvas, įsiurbimo kolektorius ir pan. Ar žinojote, kad vakuuminis siurblys gali apsaugoti nuo avarijų? Ne kas kitas, o stabdžių stiprintuvas yra atsakingas už saugų stabdymą, todėl ir vakuuminis siurblys prie to saugumo kūrimo prisideda.

Toliau skaityti „Vakuuminių siurblių panaudojimas”

Ar reikalingos valymo paslaugos?

Valymo tiekėjaiVieniems valymo paslaugos yra puikus būdas pasamdyti žmones, kurie ateina ir išvalo namus už juos, o kitiems tai tėra pinigų švaistymas. Šiuo metu pastebima džiugi tendencija, kai lietuviai noriai įsileidžia į namus ar biurus laisvai samdomus valytojus ar valymo įmones. Tai leidžia taupyti laiką ir kai kuriais atvejais pinigus.

Valymo paslaugas galima suskirstyti pagal valymo objektų tipus. Tai privačių būstų valymas ir įmonių valymas. Įmonių valymas anksčiau buvo patikimas valytojai ar valytojoms, kurios buvo samdomos kaip darbuotojos, tačiau vis dažniau savininkai supranta, kad pigiau ir efektyviau yra samdyti valymo įmonę ar laisvai samdomą valytoją. Kodėl taip yra? Svarbiausia priežastis – pinigai. Valytojos darbo vieta kainuoja nepigiai. Reikia mokėti mokesčius, aprūpinti valymo priemonėmis, mokėti atostoginius, o susirgus samdyti ar įdarbinti pavaduojančią valytoją. Turėti dvi valytojas, kurių darbo vietos išlaikymas kainuoja ne visiems patinka. Be to, neretai būna ir taip, kad samdomų valytojų darbo kokybė yra labai prasta. Tuomet darbdaviai susimąsto apie valymo paslaugų pirkimą. Tokios paslaugos gali būti užsakomos tik tada, kai reikia arba sutartu reguliariu grafiku. Galima rinktis ir valytojų skaičių ar priemones. Tai labai gera paslauga, o ir apmokestinimas mokamas tik už atliktą darbą. Jums nereikia mokėti algos, mokesčių, atostoginių ar dviejų pirmųjų nedarbingumo dienų susirgus valytojai. Taip pat nereikia nerimauti, kas valys įmonę, kol jūsų valytoja serga. Valymo įmonės turi daug valytojų, todėl susirgus vienam darbuotojui, į jo vietą siunčiamas dirbti kitas. Jums tereiks sumokėti už suteiktas paslaugas ir viskas.

Toliau skaityti „Ar reikalingos valymo paslaugos?”