Viskas, ką reikia žinoti apie plaukelių šalinimą lazeriu

Džiugu, kad šiais laikais atrodyti gražiai gali kiekvienas ir tam nereikia nei daug laiko, nei pinigų. Svarbiausia yra rasti tokias procedūras, kurios garantuoja ir geriausią efektą, pasinaudoti jomis ir toliau gyventi laikantis specialistų rekomendacijų, kurios padeda Jums atrodyti nuostabiai.

Viena tokių galimybių, susijusi su plaukeliai ant kūno, kurie daugeliui taip nepatinka, yra plaukų šalinimas lazeriu. Nors tai nebėra inovatyvius metodas, tačiau kai kuriems vis dar kyla daug klausimų – kas ir kaip. Pabandysime juos aptarti.

  1. Kiek kainuoja plaukelių šalinimas lazeriu?

Procedūros kainos kinta priklausomai nuo daugelio veiksnių. Žinoma, pirmiausia yra vieta, kadangi ji dažniausiai lemia šalinimo plotą, ir tuo pačiu sudėtingumas, kuris taip pat kinta priklausomai nuo lokacijos, kurioje esantys plaukai turi būti pašalinami.

  1. Ar tai yra skausminga procedūra?

Mitas, kad plaukų šalinimas lazeriu gali sukelti skausmą. Nors tiesa, šis mitas yra gana gajus. Geriausiai jį paneigti gali tos moterys, kurios jau nors kartą naudojosi procedūra. Gali būti, kad kažkoks minimalus diskomfortas bus. Tačiau jis – vos jaučiamas, tad esame tikri, kad apsimoka šalinti net labai.

  1. Kaip dažnai ją galima atlikti?

Plaukų šalinimas lazeriu yra derinamas prie kiekvienos klientės asmeniškai. Taigi, pirmiausia reikia tartis su specialistu, kurie viską atlieka. Jo darbas yra ne tik atlikti procedūrą, tačiau taip pat ir suteikti kitą info, galiausiai, padėti sudaryti lankomasi planą. Dažniausiai pirmiausia reikia kelių procedūrų, o paskui palaikomosios – tik kas porą metų.

  1. Kurias zonas galima koreguoti?

Lazeriniu būdu šalinti plaukelius galima nuo kojų, nuo bikini zonas, pažastų. Galimybės yra labai plačios ir tai tikrai džiugina.

  1. Ar yra šalutinių poveikių?

Kai kurios moterys, kurios turi labai jautrią odą, po procedūros gali skųstis, kad joms peršti odą. Dažniausiai tuomet reikia vėsinti zoną, kad tas perštėjimas kankintų mažiau. Kitą kartą apie tai reikia būtinai pasakyti specialistei.

  1. Ką daryti po procedūros?

Specialistas Jums suteiks info – kaip reikia elgtis su ta kūno vieta nuo kurios buvo pašalinti plaukeliai. Dažniausiai reikia šiek tiek laiko, kad oda nebūtų jautri. Iki savaitės, ne ilgiau.

  1. Kaip pasirinkti kliniką?

Galiausiai, ieškodami klinikos žiūrėkite ne tik į kainas, tačiau vertinkite daugiau niuansų, kurie padeda rasti geriausią vietą, kurioje bus atliktas profesionalus plaukelių šalinimas.

Gera, kad šiais laikais atrodyti nuostabiai yra taip paprasta. O ar Jūs tai vertinate?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *