Kodėl pinga lėktuvų bilietai?

Kuo labiau į praeitį gręšimės, tuo labiau atrodys, kad lėktuvų bilietai būdavo kažkokia prabanga, ir tik kai kas galėdavo pasikelti į padanges mechaniniais sparnais. Tačiau dabartinė situacija rodo, kad lėktuvų bilietai jau tikrai nėra prabangos dalykas.

Sako, kad ateityje skrydžiai bus nemokami

Kai oro linijos bando prognozuoti ateitį, tiek jos, tiek įvairūs kiti šioje transporto ir pramogų rinkoje dirbantys žmonės pabrėžia, jog lėktuvų bilietai yra vis pigesni ir pigesni. Gali būti, kad ateityje jie pasidarys netgi nemokami. Tuomet iš ko išsilaikys lėktuvai? Gali būti, kad ji išsilaikys iš paslaugų, kurias žmonės gaus oro uoste.

Pirmieji skrydžiai – tik turtuoliams

Bilietai pigiauJeigu atsigręžtume atgal, matytume, kad aviacijos istorija buvo tikrai sudėtinga ir skaudi. Kiek lėktuvų turėjo sudūžti, kiek pilotų ir keleivių žūt, kol galiausiai buvo išvystyta tokia, kokia yra dabar. Saugi, patikima, ir kasdien pergabenantis tūkstančius keleivių, padedanti labai greitai pasiekti norimą tašką. Kadaise pirmieji skrydžiai jau saugesniais lėktuvais būdavo suteikiami tik turtuoliams, paprasti žmonės to neįpirkdavo. Vėliau tai tapo ir labiau prieinamo dalyku, tačiau vis tiek lėktuvai Boeing galėdavo pergabenti tik tuos, kurie būdavo pasiryžę už bilietus mokėti labai daug. Dabartinė suaugusių jaunų žmonių karta galbūt atsimena nepriklausomybės pradžią, kada lėktuvas iš tiesų buvo labai prabangus dalykas, ir ne kiekvienas jame galėjo atsidurti. O jeigu kas nors iš pažįstamų būdavo skridęs į užsienį lėktuvu, tai atrodė kaip kažkas tikrai nepaprasto.

Išvystyta technika ir oro transportas

Toliau skaityti „Kodėl pinga lėktuvų bilietai?”

Kaip atrodo įkvepianti virtuvė?

Kai kabame apie virtuvę, tikimės, kad ji bus įkvepianti ir skatinanti ten kažką sukurti. Baltic baldų centras gali pasiūlyti daug stilingų virtuvės baldų, tačiau ar vien tik to pakaks, kad įrengtumėte tikrai įkvepiančią virtuvę? Ko iš tiesų dar reikia, kad virtuvė mus džiugintų savo išvaizda ir galimybėmis? Ar virtuviniai baldai savaime sukuria interjerą, ar reikia kažko daugiau? Mes manome, kad virtuviniai baldai yra labai svarbi dalis, tačiau svarbiausia yra sveikas protas ir kūrybiškas mąstymas, planuojant virtuvę.

Tvarkinga, švari, stilinga

BBCTam, kad virtuvė būtų įkvepianti ir joje norėtųsi kažką skanaus sukurti, ji pirmiausia turės būti švari, stilinga ir tvarkinga. Švarą bei tvarką mes užtikrinti turėsime patys. Čia nepadės niekas kitas ir joks baldų išdėstymas. Mums beliks siekiant tvarkos sukurti logiškai išplanuotą virtuvę. Kad patogu joje būtų tvarkytis, dirbti, išmesti šiukšles, kad nereikėtų kažko ne vietoje apkrauti ir pan. Tai irgi bus tam tikras virtuvės tvarkos požymis.

Receptų knygos ir užuominos

Toliau skaityti „Kaip atrodo įkvepianti virtuvė?”