Saugokime telefoną – pirkime dėklą

Kam reikalingi dėklai telefonams? Kažkam tai – estetinis privalumas, tačiau taip pat tai labai svarbi priemonė apsaugoti telefoną nuo įvairaus poveikio.

Dėklas – apsauga nuo smūgių

Dėklai telefonamsAr tai būtų xiaomi dėklai, ar kokie nors kiti – telefonui tai visuomet svarbus dalykas, kadangi dėklas gali labai stipriai, net kelis kartus apsaugoti jūsų telefoną. Ekranėlio dužimai – dažniausi išmaniųjų telefonų defektai po smūgių. Tačiau taip pat yra ir kitų atvejų, kuomet tik telefono dėklas gali padėti išgelbėti telefoną. Jis gali būti suspaustas, pritrintas rankinėje, kišenėje, ant jo galima atsisėsti, uždėti koją, atsistoti, jis gali kristi. Yra daug būdų, kuriais gali būti stipriai pažeistas telefono ekranėlis ir pats telefonas.

Knygelė ar silikoninis dėklas

Svarbu nuspręsti, kas jums pravarčiau – knygelės tipo vartomas dėkliukas ar silikoninis permatomas vienos pusės dėklas. Pirmas atvejis labiau praverčia moterims, kurios telefoną laiko rankinėje su daugybe kitų daiktų, tuomet galima išvengti smūgių ir įbrėžimų iš bet kurios pusės. Antruoju atveju, skaidrus dėklas nepakeičia telefono išvaizdos, o be to, telefonas taip pat gali išlikti lengvai pasiekiamas, iškart matant, kas skambina, rašo ir pan. Nes nereikia telefono atsiversti tarsi knygutės.

Ekranėlio draudimas

Toliau skaityti „Saugokime telefoną – pirkime dėklą”

Darome naują biurą jaukesniu: ko prireiks?

PatalposBiuro darbuotojams patalpu nuoma Kaune neabejotinai yra svarbus dalykas. Juk naujas biuras – tai galimybė dirbti naujoje ir jaukioje aplinkoje. Nauji biurai Kaune vilioja ir verslininkus, ir laisvai samdomus darbuotojus, ieškančius erdvės bendram darbui. Tačiau jeigu jau nutarėte, kad išsirinkote biurą ir jį nuomositės, kaip jį pritaikyti savo darbui?

Tinkamai parinkta vieta biure

Pirmiausia, kai domina patalpu nuoma Kaune, reikia žiūrėti, koks biuras jums siūlomas, ir kuriame iš tiesų galėtumėte pildyti savo norus ir jaustis gerai. Nes tai bus, toli gražu, tikrai ne kiekvienas biuras. Tik kai kuriuose iš tikro jums bus gera. Žiūrėkite ar jame pakankamai šilta, ar užteks asmeninei erdvei vietos, koks vaizdas per langus, ką matysite priešais save, ar toli tualetas arba triukšmingos erdvės ir pan. Kruopščiai rinkitės ne tik biuro pastatą, bet ir vietą tame pastate.

Komfortiški baldai

Dabar vis labiau populiarėja ergonomiški baldai biurų darbuotojams. Ypač programuotojai dažnai yra linkę pasirinkti specialius pakeliamus stalus, prie kurių galima dirbti netgi atsistojus. Tai iš tikrųjų sutaupo sveikatos, tačiau ne kiekvienas pajėgia stovėti, todėl galiausiai vis tiek sudrimba į kėdę. Tiesa, kėdė kėdei irgi nelygi. Nesirinkite besisukiojančios į visas puses ir tokios patogios, dėl kokios Drauguose susipešė Čendleris su Džo. Rinkitės tvirtą, griežto pastatymo kėdę, kuri būtų visiškai stabili, kurioje galėtumėte sėdėti išsitiesę ir negadinti sau stuburo.

Vanduo ant stalo

Toliau skaityti „Darome naują biurą jaukesniu: ko prireiks?”

Kad vairuotojui netrukdytų šviesos

Mes visuomet sakome, kad led numeriu apsvietimas kaip ir daug kitų automobilio šviesų yra būtinas dalykas, ir tai tikrai tiesa. Norint saugiai važiuoti ir laikytis kelių eismo taisyklių, tikrai neišvengiamai yra visokių atvejų, kuomet privalo būti geras apšvietimas. Įprasta manyti, kad šviesos turi būti pakankamai, tik tuomet vairavimas yra saugus. Tačiau tai nėra visiška tiesa, kadangi iš tiesų reikėtų prisiminti ir tai, kad per daug šviesos arba šviesa netinkamoje vietoje taip pat yra pavojinga.

Ilgos šviesos netinkamoje vietoje

LEDŽinoma, kaip ir numato KET, negalima ne laiku jungti ilgojo nuotolio šviesų. Net jeigu visos ksenoninės lemputes jūsų automobilyje veikia puikiai. Ilgųjų šviesų negalima jungti, kai akiratyje 150 spinduliu yra kita transporto priemonė ar eismo dalyvis. Taip pat apšviestuose keliuose. Ilgosios šviesos padeda vairuotojams tamsoje matyti savo kelią tarp miestų, tačiau reikia labai saugotis, kuomet kalba eina apie šviesas, akinanačias kitus vairuotojus. Ilgosios šviesos akina taip stipriai, kad apakintas vairuotojas iš priekio akimirką visiškai nieko nemato, ir net vairuotojui iš priekio išjungus ilgąsias šviesas, dar kelias sekundes nieko nematoma. Nesunku įsivaizduoti, kiek daug avarinių situacijų tai gali sukelti.

Saulėta diena

Toliau skaityti „Kad vairuotojui netrukdytų šviesos”