Kodėl verta gyventi Naujamiestyje

Nuolat atsirandantys nauji butai Naujamiestyje – patrauklus masalas jauniems miesto gyventojams, šeimoms. Nors laisvų butų pasirinkimas ir nemažas, tačiau paklausa taip pat tik auganti. Tad verta paskubėti ir dėl svajonių būsto kovoti jau dabar. Kodėl verta gyventi Naujamiestyje?

Nauji butai

Butai VilniujeAr tikrai nortumėte gyventi Vilniuje sename daugiabutyje? Kiek daug besiskundžiančių žmonių, kuriems tenka kęsti seno daugiabučio „privalumus“. Sprogsta vamzdžiai, nes labai seni, sudega elektros instaliacijos, nes senos, kambaryje būna tik po vieną elektros lizdą… Namo energinis efektyvumas labai prastas, girdisi kiekvienas žodis už kaimyno sienos. Kažin, ar apie tokį gyvenimą kaip inkile svajoja jaunos šeimos. O štai Vilniuje gyvenimas gali būti kur kas malonesnis, pasirinkus geresnį būstą. Tokį, kuriame gyvendami jausitės tikrai gerai. Nauji butai yra tai, ko reikia jaunam ir veikliam žmogui, pasiruošusiam gyvenime turėti daugiau negu plaukiant pasroviui. Būtent Naujamiestyje kyla nauji daugiabučiai, įrengti moderniai, stilingai ir atitinkančiai šiuolaikinio žmogaus poreikius.

Nauji kaimynai

Toliau skaityti „Kodėl verta gyventi Naujamiestyje”

Gyvenimas su išmaniuoju ir seniau – be jo

Tavo telefono kainaDabartinis telefonų kainų palyginimas atskleidžia, kad už išmaniuosius naujausius telefonus žmonės sumoka panašiai tiek pat procentų savo atlyginimo kiek kadaise sumokėdavo už naujausio modelio paprastus ne išmaniuosius telefonus „Motorla“, „Phillips Diga“ ar net „Nokia 3310“. Kainuoja naujovė, o ne pati technologija. Dabar net ir pirkti pigiausia gali taip, kad įsigytum tai, kas kažkada buvo brangiausia ir geriausia. Palyginkime gyvenimą seniau be išmaniojo telefoną ir dabar, kai tie telefonai yra net pas pradinuką kuprinėje.

Telefono išvaizda

Kai daromi telefonų kainų palyginimai, pirmiausia mes matome, kaip skiriasi telefonai vizualiai. Jau iš akies gali pasakyti, kuris modelis yra senesnis ir kainuos turbūt mažiau. Dizainas yra tokia sritis, kuri leidžia atskirti iš paveikslėlių ir nuotraukų laikmetį. Daug jų nusako ir patys telefono parametrai, tačiau dizainas leidžia iškart pakuždėti intuicijai – šis telefonas yra iš praėjusio gyvenimo. Todėl jį pirkti pigiausia. Taigi, jeigu lygintume gyvenimą tik su paprastais telefonais ir vėliau viską pakeitusį laikotarpį su išmaniųjų telefonų eiga, pirma tikrai matysime išvaizdą.

Išmaniojo padiktuoti įpročiai

Toliau skaityti „Gyvenimas su išmaniuoju ir seniau – be jo”