Žmonės fotografuoja etiketes su euro kaina

PRINTMARKVieną dieną mūsų šalyje kilo kalafioro skandalas, ir vienintelis žmonėms įdomus dalykas pasidarė spausdintuvai etikečių spausdinimui ir tai, kaip atrodo etiketės ant maisto produktų. Tikriausiai http://www.printmark.lt/ jau atspausdino krūvas visokių skirtingų etikečių, tačiau patys darbuotojai gal net nežiūri, kas ten rašoma ant tų etikečių. Juk kai yra didelis darbo krūvis, ne visada gali savo visą laisvą laiką skirti tam, kad sužinotum, kas atspausdinta ant etiketės. Reikia užtikrinti kokybę, o euro ir lito kainas palygins vartotojai.

Kai euras lyg litas

Tad kilus visam šitam uraganui dėl kainų etiketėse, žmonės iš tiesų ėmė stebėti, kas yra rašoma ant tų etikečių. Daug kas pastebėjo, kad kainos, kokios jos parašytos, nelabai tenkina. Norėtųsi geresnių, norėtųsi, kad būtų kažkokios mažesnės. Internetas yra mūsų antri namai, todėl ten iškart atsirado labai daug visokių įrašų ir nuotraukų iš parduotuvių. Daugybė žmonių tiesiog atliko tyrimą ir, galima sakyti, apžiūrėjo visas parduotuves aplink, tiesiog tam, kad pamatytų, ko yra, ir ko nėra, ką galima, ir ką negalima gero gauti parduotuvėse.

Toliau skaityti „Žmonės fotografuoja etiketes su euro kaina”

Trumpa lego istorija

Šiandien lego kaladėlės yra labai populiarios – iš jų galima konstruoti praktiškai bet kokias figūras, konstravimas iš šių kaladėlių laviną smulkiąją motoriką, lavina atmintį ir vaizduotę, ir, žinoma, leidžia smagiai praleisti laiką. Šie konstruktoriai yra skirti ir berniukams, ir mergaitėms, konstruktoriai gali būti puikia dovana praktiškai bet kokia proga – tereikia atsižvelgti į vaiko amžių.

Verslo metamorfozė

LegoViskas prasidėjo dar 1916 metais: O. K. Christiansenas nusipirko medienos apdirbimo parduotuvę, tačiau jos veikla baigėsi nesėkmingai – praėjus aštuoneriems metams parduotuvė sudegė. Gaisrą sukėlė ne kas kitas, o parduotuvės savininko sūnūs, kurie žaidė medienos drožlėmis. Po šio nelaimingo įvykio parduotuvės savininkas pastatė dvi naujas dirbtuves, ir kiek įmanydamas stengėsi praplėsti savo verslą. Vis dėlto, ir tai neatnešė naudos – prasidėjo krizė, ir buvo prarasta didžioji dalis klientų. O. K. Christiansenas ėmėsi mažesnių projektų, ir siūloma produkcija tapo kitokia – vietoj namų prekių buvo pradėti siūlyti mediniai žaislai.

1934-ieji: Lego gimimas

Toliau skaityti „Trumpa lego istorija”

Kova su nevaisingumu

Vaikelio laukimas galintiems jį planuoti yra didelis džiaugsmas. Deja, šiandien kas ketvirta pora susiduria su vienokio ar kitokio lygmens nevaisingumu, kada pastoti pavyksta tik su gydytojų pagalba. Šiandien straipsnyje pakalbėsime apie nevaisingumą ir medicinos centre Northway teikiamas paslaugas kovai su nevaisingumu. Taip pat aptarsime nmc.ltpateiktą informaciją.

Nevaisingumo priežastys

NMCVisų pirma reikėtų tinkamai apsibrėžti nevaisingumo sąvoką. Nevaisingumu galima laikyti poros negalėjimą pastoti, po to kai 12 mėnesių egzistavo reguliarūs lytiniai santykiai, nebuvo naudojamos jokios kontraceprinės priemonės. Nevaisingumas užklumpa ir vaikų neturėjusias ir jau turinčias atžalų šeimas. Apie negalėjimo pastoti priežastis galima šnekėti ilgai ir daug. Akivaizdu viena – šiandien nevaisingumo lygmuo stipriai išaugęs. Negalėjimą pastoti lemia tiek genetiniai, tiek įvairaus spektro aplinkos veiksniai. Pora gali būti nevaisinga tiek dėl vyro, tiek dėl moters ar abiejų partnerių sutrikimų. Tyrimai rodo, kad dažniau nevaisingos būna moterys, tačiau ne visada tokio negalėjimo pastoti priežastys lengvai nustatomos. Dažnai priežastys būna fiziologinės – netinkamai išsivysčiusios moters kiaušidės, gimda, kiaušintakiai, genetinės priežastys taip pat labai reikšmingos. Vienas didžiausių vaisingumo priešų – stresas, pykčiai su partneriu ar artimaisiais, stresas darbe, per didelis susitelkimas į nėštumo planavimą arba nevaisingumo gydymas. Psichologiniai procesai stipriai veikia viso kūno procesus, trukdo natūraliam jo funkcionavimui. Pasitaiko tokių atvejų, kai moteris ilgą laiką gydosi nuo nevaisingumo, nuolatos jaučia įtampą, praranda gyvenimo džiaugsmą, atsisako visų malonumų vis tikėdama, kad tuoj pat pavyks, tuo tarpu keldama didžiulį savo organizmui ir vidiniam pasauliui. Pasitaiko paradoksalių atvejų, kai moteris po daugybės metų pastangų netikėtai mama tampa būtent tada, kai nustoja laikytis „vaisingumą skatinančių“ metodų. Reikėtų nepamiršti, kad neigiamos įtakos vaisingumui turi žalingi įpročiai, tokia kaip alkoholio vartojimas, rūkymas, nesveika, sintetinių medžiagų persotinta mityba, taip pat darbas su radioaktyviomis medžiagomis. Moters svoris taip pat turi nemažai įtakos pastojimo procesui. Ankstyvo persileidimo tikimybę paskatina didelis moters viršsvoris, tuo tarpu nepakankamas kūno svoris gali skatinti mažakraujystės išsivystymą ir tokiu būdu tapti kita kliūtimi pastoti. Nmc.lt specialistai teigia, kad gali atsirasti daugybė veiksnių, darančių įtakos tiek vyrų, tiek moterų vaisingumo sutrikimams, todėl dažnai nepatariama laukti, kol sueis metai, o į specialistus kreiptis anksčiau, kad būtų aišku, kas galimai daroma ne taip. Medicinos centre Northwayteikiamos išsamios konsultacijos, jums suteikiama profesionali kvalifikuotų gydytojų pagalba, paskiriamas efektyviausias gydymas. Kalbant apie vyrų nevaisingumo priežastis, galima būtų paminėti, kad vyrų sėklos kokybei stipriai kenkia ne tik pasyvus ar nuolatinis rūkymas, alkoholio vartojimas, bet ir šiluma, todėl ne į naudą yra maudymasis karštose voniose, kaitinimasis pirtyse ir buvimas kitokiose šiltose erdvėse. Sunerimti ir labiau savimi rūpintis turėtų ir vyrai, dirbantys prie nuolatines bangas skleidžiančių prietaisų, nuolatos nepaleidžiantys iš rankų telefono ar kitokių prietaisų.

Rimos ir Edvino sėkmės istorija

Toliau skaityti „Kova su nevaisingumu”

Didžiausios klaidos sekso metu

Dažnai girdime kalbant apie tai, kokios yra didžiausios klaidos lovoje vyrams ir moterims, kai tai kažkuriam sutrukdo patirti malonumą. Tačiau mažai kalbama apie tai, kaip tas seksas neturėtų tapti dar ir išliekamosios žalos turinčiu reiškiniu, kad būtini prezervatyvai, kad reikia laikytis tam tikrų bendrų įpročių, kad seksas nebūtų blogas. Tik vėliau jau reikia kalbėti apie pozas ir romantišką muziką. Taigi, šį kartą – šiek tiek apie pagrindus. Apie tai, kam skirtilubrikantai, kokie turi būti prezervatyvai ir panašiai.

Mylisi nesisaugodami

Apsaugos priemonėsViena didžiausių klaidų, kokia tik gali būti lovoje – tai seksas nesisaugant. Realiai, tai klaida, dėl kurių tikriausiai ir jūs per klaidą esate gimę. Aišku, prezervatyvai plyšta, kai nemoki jais naudotis. Nutinka ir kitų, blogesnių dalykų, tačiau nesisaugojimas turi pačias didžiausias pasekmes, apimančias nuo gyvybės užsimezgimo, iki mirties. Dažnesniu atveju, kai prezervatyvai plyšta, arba kai jo išvis nėra, moteris gali pastoti ir tada atsiranda nauja gyvybę. Retesniais atvejais – galima užsikrėsti mirtinomis ligomis, kurios vėliau kaip tik ir sutrumpins gyvenimą. Taigi, saugotis yra labai svarbu. Kartais žmonės galvoja, kad, kai neserga jokiomis ligomis, prezervatyvai nebūtini, ir jie gali tiesiog pasikliauti natūraliu šeimos planavimu bei nesimylėti vaisingomis dienomis arba nebaigti viduje. Tačiau, turint omenyje, kaip ilgai sperma makštyje išlieka gyvybinga, ir tai, kad dar prieš įvykstant ejakuliacijai, gali išsiskirti šiek tiek spermatozoidų, atsiranda nemaža paklaida ir papildoma apvaisinimo galimybė. Taigi, pastoti galima net ir tada, kai atrodo, kad viską darai gerai. Iš esmės, prezervatyvai šiais laikais yra labai ploni, todėl vyrui jie nekelia diskomforto. Jie gali būti skirtingų skonių, spalvų, formų, su specialiais šereliais, todėl moteriai gali dar ir suteikti papildomo malonumo.

Sukuria per daug trinties

Toliau skaityti „Didžiausios klaidos sekso metu”

Geriausia vieta švęsti Vilniuje

Banketas VilniujeDaug kas be abejonės patikintų, kad Vilnius – geriausia vieta švęsti Lietuvoje. Kur svesti Vilniuje ilgai nereikia galvoti – čia įsikūrę puikiausi restoranai, kavinės ir barai, moderniausi naktiniai klubai ir kitos pasilinksminimo vietos. Šiandien plačiau pakalbėsime apie vietą, kur galima ne tik skaniai pavalgyti, išgerti ir praleisti puikų vakarą su draugais, bet kur organizuojami banketai, gedulingi pietūs, didesnės šventės ir kitokie susibūrimai.

Majavi restoranai

Majavi restoranas įsikūręs miesto centre ir klientus vilioja puikia virutve, nepriekaištingais skoniais ir aptarnavimu. Sušiai, azijietiška dvasia prisotinta virtuvė patenkins net išrankiausių klientų skonį. Didelis sriubų ir grilio patiekalų pasirinkimas maloniai nuteikia gomurį ir skatina sugrįžti. Nesvarbu, ar Majavi restorane lankotės papietauti dienos pietų metu, ar ateinate praleisti vakaro su draugais – iš čia visada išeisite sotus ir puikiai nusiteikęs. Internetiniame restorano tinklapyje pateikiamas išsamus foto albumas, kur galite pasigėrėti siūlomų patiekalų įvairove. Vienas didžiausių Majavi restorano pranašumų yra siūloma puiki erdvė banketams, furšetams bei gedulingiems pietums. Visai nesvarbu, ar ateisite pasilinksminti, ar papietauti rimtyje su artimaisiais – visi būsite pamaloninti puikiu maistu ir nepriekaištingu aptarnavimu. Salėje prie ilgo stalo gali susėsti iki pusės šimto žmonių, to tarpu rengiant furšetus yra galimybė sutalpinti iki septyniasdešimties žmonių. Restorano atstovai siūlo puikią gyvą muziką, todėl neabejokite, kad jūsų svečiai bus patenkinti ne tik maistu, bet ir jaukia, malonia aplinka. Restoranas Majavi taip pat siūlo ir kokybiškų, erdvių patalpų nuomą privatiems vakarėliams. Tokiu atveju tai puiki galimybė abiturientams, rengiantiems savo paskutinio skambučiom, šimtadienių ar išleistuvių šventes, taip pat tai puiki proga jubiliatams ir rengiantiems vestuves ar kitokias šventes. Jeigu patikite savo šventę Majavi komandai – viskas, kuo turite pasirūpinti tėra jūsų svečiai, sukuosenos, šventiniai drabužiai ir gera nuotaika – visa kita jums, garantuodami aukščiausią kokybę, užtikrina Majavi virtuvės šefai ir aptarnaujantis personalas. Internetiniame Majavi puslapyje nurodyti visi restorano kontaktai, kuriais galite kreiptis bet kokiais klausimais, pradedant domėjimusi patalpomis, baigiant informacija apie maistą ir patiekalus. Be abejonės, Majavi komanda jums atsakys į visus rūpimus klausimus. Kur švęsti Vilniuje? Atsakymas paprastas – Majavi restorane. Kodėl? Žemiau pateiksime kelis atsakymus.

Majavi – geriausi atsiliepimai

Toliau skaityti „Geriausia vieta švęsti Vilniuje”