Dovanos mamai, kurios privers susigraudinti

Dovanos mamaiKartais dovanos mamai gali būti sentimentalios, kartais – labai rimtos. Vienos būna prabangios, kitos paprastesnės. Kiekviena dovana kažką reiškia, kažką simbolizuoja ir mes patys padarome tam tikrą pranešimą, dovanodami pasirinktą dovaną. O kokios dovanos gali būti, jeigu žmogus nori pasveikinti savo mamą? Iš tiesų, pasirinkimų yra labai daug ir įvairių. Mamas pravirkdyti ir sujaudinti nesunku, tačiau tos ašaros turi būti geros – džiaugsmo ašaros. Štai kokius sentimentalius dalykus galima dovanoti, tokiu būdu leidžiant nusiristi džiaugsmo ašarai.

Nuotraukos rėmeliuose

Vienas iš būdų pamaloninti mamą ir leisti jai džiaugtis tuo maloniu dalyku ilgiau – padovanoti nuotrauką rėmeliuose. Nuotraukoje gali būti įamžinti patys geriausi ir gražiausi prisiminimai iš ilgo laiko. Tai gali būti nuostabi nuotrauka iš kokių nors kartu buvusių kelionių, švenčių ar atostogų. Paprastai smagu įamžinti tokias akimirkas, kurios reiškia kažką svarbaus mūsų gyvenime. Kurias pamačius yra ne skaudu, o tiesiog gera.

Puodelis su nuotrauka

Toliau skaityti „Dovanos mamai, kurios privers susigraudinti”

Kodėl moterys nori susimažinti krūtinę?

Krūtų gydymasNors labai dažnai girdime apie krūtų didinimą, kaip pačią geidžiamiausią plastinę operaciją, tačiau neretai tenka nustebti, jog visame pasaulyje populiarumu neatsilieka ir krūtų mažinimas. Tikriausiai ne vienam iškilo klausimas kodėl reikėtų sumažinti dosniai apdovanotą moters krūtinę? Nors daug kam tai atrodo kaip didelė kvailystė, nes didelė moters krūtinė ne tik patraukliai atrodo vyrams, tačiau ir garantuoja funkcionalų kūdikių išmaitiną, tačiau vis dėlto didelė krūtinė iš tikrųjų yra didelė kančia jos turėtojoms tiek fiziškai, tiek ir psichologiškai.

Fizinis skausmas

Ne viena moteris patvirtins, jog norėtų turėti mažesnę krūtinę visų pirmiausia dėl patiriamo fizinio skausmo. Vis dėlto, moters krūtinė turi gan nemažą svorį, ypatingai nėštumo ir žindymo metu, todėl nugara gauna didelį krūvį, kas dar jauname amžiuje sukelia ne tik laikysenos problemų, kurios nėra nei sveikos nei estetiškai atrodo, tačiau labai dažnai jau nuo ankstyvo amžiaus didelių krūtinių savininkės susiduria su fiziniais nugaros skausmais. Didelis svoris literaliai atsveria krūtinę į priekį, todėl dažnai moterims tenka malšinti fizinį skausmą nuskausminamaisiais ar įvairiais kremais.

Rūbai

Toliau skaityti „Kodėl moterys nori susimažinti krūtinę?”

Būtini baldai miegamajam

Norite pirmą kartą gyvenime įrengti miegamąjį ir skaičiuojate, kiek tai kainuos? Kainos priklausys ir nuo to, ar baldų ieškosite Domus galerija parduotuvėje, ar pirksite dėvėtus. Bet tada, žinoma, ir išvaizda bei kokybė skirsis, vienaip atrodys nauji puikūs baldai miegamajam, kitaip – vos pakenčiami baldai iš skelbimų. Taigi, tai jūsų pasirinkimas, kokius baldus geriau pirkti, kokius juos turėti ir kokiais leisti sau džiaugtis. Tačiau mes kol kas pateikiame tiesiogsąrašą pačių svarbiausių pagrindinių baldų, bet kurių kažin ar galima įsivaizduoti normalų miegamąjį kambarį.

Lova!

BaldaiTaip, tai ji. Patys svarbiausi miegamojo baldai beveik įeina ir į kambario pavadinimo žodį. Lietuviškai miegamasis susijęs su miegu, angliškai – su pačia lova („bedroom“). Taigi, pirmas dalykas, kurio reikia jūsų miegamajam, yra lova. Nors atrodo, kas galėtų keistis, kaip galėtų kisti šio baldo mados, tačiau pasirodo, kad kartais pasikeičia ir jos, ir lova gali skirtingai kainuoti. Vienos lovos kainuos mažiau kitos daugiau. Be to, ir atrodys skirtingai stilingos ir senos mados lovos. Dabar pati pagrindinė madingų lovų tendencija yra minimalizmas. Iš esmės, beveik turi nelikti lovos požymių, kažkokių medinių kraštų, kojų, baldakimų. Pagrindinis dalykas, kurį turime matyti, ta bus būtent čiužinys. Minkštas, malonus, pasirengęs jus priglausti nakčiai. Būtent su juo jums teks matytis dažniausiai, todėl ir lovą reikėtų pirkti tokią, kuri jums tikrai labai patogi. Taip pat galima pirkti patį lovos rėmą ir čiužinį atskirai.

Naktinis staliukas

Toliau skaityti „Būtini baldai miegamajam”